Image Alt

Bedrijfsuitjes

Geslaagd bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje of personeelsreis is hèt middel om uw medewerkers (en partners) te verbinden aan uw bedrijf. Een bijzondere beleving die medewerkers onderling met elkaar verbindt. In een tijd waar het vinden van goed personeel een uitdaging is geworden, is het zaak om uw huidige personeel aan uw organisatie te binden. En uit onderzoek is gebleken dat het effect van een beleving meer impact heeft dan een salarisverhoging. Dan is een bedrijfsuitje of personeelsreis een prachtig middel om deze onvergetelijke beleving te creëren.

Binnen of Buitenland?

De vraag is of u met uw gezelschap naar het buitenland wil of in Nederland wenst te blijven. Voor beide opties valt iets te zeggen en is ook afhankelijk van uw doelstelling, beschikbare reistijd en budget.
Voor het echte buitenland gevoel kunt u op relatief korte reisafstand kiezen voor België of Duisland. Of u neemt het vliegtuig voor de ultieme reiservaring.
Maar ook de schoonheid van Nederland zal u verrassen. Onze prachtige steden van Noord tot Zuid, de Waddeneilanden of prachtige badplaatsen aan de Nederlandse Kust.

We hebben in de loop der jaren inmiddels een flink aantal bestemmingen ontwikkeld. Maar het kan zijn dat uw voorkeur bestemming er nog niet tussen staat. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Voor ideeën over de diverse bestemmingen klik hier.

Een bedrijfsuitje of personeelsreis organiseren is een vak

Een bedrijfsuitje organiseren is elk jaar weer een uitdaging. Het liefst een bestemming waar jullie nog niet eerder zijn geweest. Activiteiten die voor alle medewerkers (en partners) geschikt zijn en natuurlijk nog niet eerder gedaan hebben. Everloo Groepsreizen & Events heeft de kennis om een passend arrangement voor uw gezelschap samen te stellen en neemt ook de tijdens de reis de organisatie en begeleiding uit handen. Zodat u als opdrachtgever zorgeloos kan mee genieten

De beste bedrijfsuitjes