Wintersport dagarrangement – personeelsfeest in Winterberg

Dit Personeelsfeest in Winterberg is inclusief:

  • Busvervoer & transfers
  • Chocomel met iets lekkers
  • Ontbijtpakketje, lunch en dinerbuffet gedurende de dag
  • Materiaal voor alle activiteiten
  • Skipas
  • Van ontvangst tot vertrek: volledig verzorgd met instructie, begeleiding en complete organisatie

Prijs: vanaf € 139 p.p. excl. BTW (prijs geldig op maandag t/ m donderdag vanaf 35 personen)
Prijs: vanaf € 149 p.p. excl. BTW(prijs geldig op vrijdag t/ m zondag vanaf 35 personen)

Dit personeelsfeest is te reserveren vanaf 40 personen.

Eventueel uit te breiden met een overnachting in Winterberg

Een overnachting kunnen wij vanaf à € 30,00 p.p. aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van dit personeelsfeest in Winterberg is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Wintersport dagarrangement - personeelsfeest in Winterberg

Een super leuk, spectaculair, goed georganiseerd en betaalbaar personeelsfeest in Winterberg organiseren? Zoek niet verder, dit is een TOP feestje! Wij organiseren een leuke, complete dag, geheel verzorgd van vertrek tot thuiskomst.

Personeelsfeest in Winterberg programma

06.00 Vertrek vanaf uw locatie uit Nederland naar Winterberg In de bus staat voor iedereen een lekker ontbijt pakketje klaar. 09.30 Aankomst in Winterberg Ontvangst op de piste met warme chocolademelk en wat lekkers. 10.00- 12.30 Ochtendprogramma De deelnemers kunnen een keuze maken uit de volgende activiteiten:

  • Les in skien of snowboarden
  • Vrij skien of snowboarden
  • (Sneeuwschoen) Wandelen onder begeleiding en een bezoek aan winterberg

12.30 Lunch in de skihut In de skihut bij de piste wordt er een heerlijke lunch verzorgd. De lunch bestaat uit een heerlijke Duitse Schnitzel met salade en pommes frites! Zo kunnen de deelnemers weer een beetje bijkomen en weer goede energie op doen voor het middagprogramma!
14:00 - 16:30 uur Middagprogramma Na de lunch gaat iedereen weer verder met de gekozen activiteit. Voor de beginners staat de eerste afdeling op het programma. Onder leiding van een instructeur gaat u met uw groep naar boven. Daar aangekomen kan iedereen genieten van het prachtige uitzicht en zullen ze de eerste echte afdaling maken.
16.30 Sleeen Als afsluiting van deze fantastische ski dag in de sneeuw hebben we een spectaculaire groepsactiviteit op het programma staan: het sleeën. Even jeugdherinneringen ophalen en met z'n allen op verschillende soorten sleen de piste afgaan!
17.00 Borreltijd en apres ski Na afloop van het actieve dagprogramma is het dan eindelijk de hoogste tijd voor een goede borrel en gezellige Apres ski.
18.00 Diner in een gezellige stube in het centrum van Winterberg In deze gezellige skihut staat een heerlijk diner voor u klaar.
20.00 Vertrek naar Nederland Iedereen is inmiddels lekker rozig, relaxt, ontspannen en voldaan met de bus gaan we huiswaarts.