Redactie TIP: Teambuilding in de sfeervolle Hanzestad Deventer!

Teambuilding aan de IJssel

Deventer is de perfecte combinatie van stad en water. Deze prachtige Hanzestad in Overijssel typeert zich door haar kleine authentieke straatjes, vele monumentale gebouwen, lokale winkeltjes, mooie stadsparken en het bruisende centrum. Deze sfeervolle stad ligt aan de rivier de IJssel en beschikt over een eigen stadsstrand, een perfecte plek voor vele teambuildingsactiviteiten!

Geheel Coronaproof

Beleef samen met uw team avontuurlijke en ludieke groepsactiviteiten en natuurlijk geheel Coronaproof! De afgelopen tijd hebben veel van ons thuis moeten werken en hierdoor het samen werken op kantoor gemist. Langzaam is er weer steeds meer mogelijk, en dit biedt kansen. Door middel van een spannende Escape City Challenge en sportieve strandactiviteiten, waarbij de 1,5 meter maatregel gehanteerd kan worden, leert u Deventer en elkaar beter kennen en bent u er met collega’s even tussenuit!

Programmavoorstel voor een uniek teambuildingsweekend in Deventer

Dag 1
13:30 uur Ontvangst door uw reisbegeleider
14:30 uur Hanze Escape Challenge
16:30 uur Vrije tijd
19:00 uur VR Diner Game met drie-gangen diner
Dag 2
Goed verzorgd ontbijtbuffet
10:30 uur IJssels Strand Spektakel

Houdt uw team wel van een uitdaging? Boek nu dit avontuurlijk teambuildingsweekend of bespreek uw wensen en wij maken een programma op maat!