Coronaproof groeps- en bedrijfsuitjes!

Met de uitbraak van het coronavirus is het een gekke tijd voor iedereen. Flexibiliteit en creativiteit zijn nog belangrijker dan voorheen. Met elkaar proberen wij er het beste van te maken en biedt het ook kansen voor vernieuwing en verbetering. Dit pakken wij van Everloo Events dan ook met beide handen aan.

In de afgelopen weken hebben de meesten van ons grotendeels thuis moeten werken. Online werken is een prima oplossing om de dagelijkse werkzaamheden doorgang te laten vinden, maar we missen allemaal de fysieke ontmoeting. Een 1 daags of meerdaags event in Nederland geeft uw medewerkers, collega’s, familie of vrienden een moment om naar toe te leven en te genieten van het samenzijn in een andere omgeving. Uiteraard nemen wij de hygiëneregels hierbij in acht.

Speciaal voor u zijn wij druk bezig geweest met het ontwikkelen van mooie, gave en natuurlijk veilige arrangementen voor teambuilding, bedrijfsuitjes of vrienden- of familie weekendjes weg waarbij de maatregelen van het RIVM opgevolgd kunnen worden en dus compleet Coronaproof zijn.

Even de coronamaatregelen op een rij…

  • Voor iedere maatregel geldt dat er minstens 1,5 meter afstand wordt gehouden.
  • Iedereen mag weer buiten sporten en actief zijn.
  • Per 1 juni 2020 zijn de terrassen weer open gegaan en is een maximum van 30 personen toegestaan in restaurants, cafés en culturele instellingen.
  • Per 1 juli 2020 zijn de gemeenschappelijke wc’s en douches op campings en vakantieparken, en bij parken, natuurgebieden en stranden weer open gegaan. Ook is het maximumaantal bezoekers uitgebreid naar 100 personen voor bioscopen, restaurants en cafés, culturele instellingen. Dit geldt dan ook voor georganiseerde samenkomsten, zoals kerkdiensten, bruiloften en uitvaarten. Discotheken en nachtclubs blijven dicht tot 1 september.

Een uitgebreid overzicht vindt u hier.

Naar aanleiding van deze maatregelen adviseren wij u het volgende:

  • Vervoer naar bestemming zoveel mogelijk met uw eigen vervoermiddel.
  • Een bestemming met veel ruimte, zodat de maatregelen eenvoudig kunnen worden toegepast.
  • Activiteiten waarbij de 1,5 meter maatregel goed toepasbaar zijn zoals buitenprogramma’s met; Fietsen, Solexen, Segway, Scooteren, Escape Challenges Outdoor of Strandprogramma’s.
  • Overnachting met partner of 1 persoonskamers.
  • Horecalocaties die diners kunnen verzorgen.

Welke bestemmingen zijn dan geschikt?

Bestemmingen aan bijvoorbeeld de Nederlandse kust waarbij de 1,5 meter maatregelen goed kunnen worden toegepast. Of wat dacht u van alle ruimte in bijvoorbeeld Twente of het prachtige Sauerland. Bijzondere bestemmingen waar u samen kunt genieten op veilige afstand.

Top 5 arrangementen in Nederland

1.Bedrijfsweekend Ameland – Spannende Teamgames en Strandspektakel

Verwen uw zintuigen met de zuivere zeelucht, de prachtige omgeving, vele activiteiten en heerlijk eten en drinken. Ameland is een prachtig Waddeneiland en heeft veel te bieden.

2.Escape Groepsweekend in Egmond aan Zee – 2 dagen genieten aan de kust

Egmond aan Zee is een waar paradijs voor groepen en gezelschappen. Het brede Egmonds witte zandstrand biedt genoeg vertier maar ook in het centrum van de badplaats treft u je historische vissershuisjes, gezellige winkeltjes en diverse eetgelegenheden aan.

3.Teambuildingsweekend Zandvoort – Beachgames op het strand en Spannende City Challenge

Zandvoort is een gezellige badplaats vol activiteiten met twee prachtige duingebieden met rijke flora en fauna. Daarnaast heeft Zandvoort een bruisend oude stadskern en is Amsterdam binnen 30 minuten rijden gelegen.

4.Escape vriendenweekend in Twente – 2-daags weekendje weg

Weg uit de dagelijkse sleur en de drukte van de stad, tijd om te onthaasten. De streek waar de natuur nog puur is en gastvrijheid vanzelfsprekend en oprecht is. Een unieke bestemming waar de tijd lijkt stil te staan. Tijd zat…in Twente.

5.Meerdaags bedrijfsuitje Winterberg – Genieten in het Sauerland zonder sneeuw

Een prachtige natuur, heuvellandschap en sfeervolle locaties met Duitse gemütlichkeit. Winterberg is in eerste instantie vooral bekend vanwege het sneeuwzekere skigebied in de winter. Maar ook in de zomer is Winterberg meer dan de moeite waard!

Graag gaan wij van Everloo Events met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden, waarbij gezondheid en veiligheid altijd voorop zal staan!