Actief vergaderen in het Sauerland

Dit bijzondere vergaderarrangement in Sauerland is inclusief:

  • 2 Overnachtingen in een prachtig 4-sterren hotel
  • Alle voorgestelde activiteiten
  • Instructie en begeleiding
  • 2x Ontbijt
  • 2x lunch
  • 2x diner
  • Complete organisatie

Prijs: vanaf € 330 p.p. vanaf 20 personen.

De prijs van dit Vergaderarrangement in Sauerland is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen in Sauerland

Het nuttige met het aangename verenigen. Wilt u eens wat anders dan "een hutje op de hei"? Dat is goed mogelijk in het Sauerland, een schitterende omgeving, gelegen op slechts 2 uur rijden van Arnhem.

Actief Vergaderen

Afhankelijk van de duur van het zakelijke programma kunnen er meerdere dagdelen met activiteiten georganiseerd worden. Deze activiteiten, al dan niet gericht op specifieke bedrijfskenmerken, vinden plaats in de uitgestrekte bossen en op de skipiste bij het hotel. U kunt het hele jaar door bij ons terecht. Vanaf december t/m maart heeft u grote kans dat er sneeuw ligt en dat u als vergaderbreak kunt skiën, snowboarden of langlaufen. De verschillende onderdelen, de omgeving en de verzorging van de activiteiten zullen van dit evenement een onvergetelijke bijeenkomst maken.

Het bijzondere vergaderprogramma

Dag 1 Aankomst in het Sauerland.

Dag 2 In de ochtend vergaderen in de skihut of het hotel, de gewenste opstelling en alle faciliteiten die u nodig heeft, staan voor u klaar. Na de vergadering kunt u even bijkomen en nakletsen tijdens de overheerlijke lunch. Na de lunch gaat de dag dan echt beginnen en staan de ski’s, snowboarden of andere activiteitvoor u klaar. Na de activiteiten kunt u even bijkomen en opfrissen in het hotel en daarna aanschuiven bij het diner. ’s Avonds kunnen we nog een mooie wandelingvoor u organiseren door de bossen van het Sauerland.

Dag 3 Na het ontbijtbuffet kunt u met een frisse wind weer beginnen aan de vergadering. Na de vergadering staat het lunchbuffet voor u klaar. Als iedereen uitgegeten is, kunnen we nog een activiteit ondernemen. Deze effectieve dagen sluiten we af met een heerlijk diner.

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
4 reviews