Weekendje Sauerland Winterbelevenis

Dit Weekendje Sauerland is inclusief:

 • Deskundige reisbegeleiding
 • 2 Overnachtingen in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoonskamers
 • 2x Ontbijtbuffet
 • 2x een lunch
 • 2x Een diner
 • Snow Fakkel Tour met versnapering onderweg
 • Huur ski of snowboardmateriaal (dag 2)
 • Skipas voor Wintersport Arena Sauerland (dag 2)
 • Ski of snowboardlessen
 • Snow Challenge (dag 3)
 • Programmaboekje voor alle deelnemers

Prijs: vanaf € 279 p.p. exclusief BTW
Minimum aantal personen is 20.
Drankjes op basis van nacalculatie.
Exclusief toeristenbelasting à € 2,- p.p.p.n.
Kleinere groepen op aanvraag

Kosten voor het arrangement zijn gebaseerd op maandag tot en met donderdag. Voor arrangementen van vrijdag tot en met zondag geldt een meerprijs van € 10,- per persoon per nacht.

Extra mogelijkheden

 • Vervoer per Comfort Class Touringcar v.v.
 • 1-persoonskamers, meerprijs op aanvraag
 • Reisverzekering
 • Annuleringsverzekering
 • Alternatieve programmamogelijkheden in overleg

Dit Weekendje Sauerland is geldig tot en met 31 maart 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Weekendje Sauerland Winterbelevenis

Tijdens dit winterweekend in Sauerland komt u goed in de winterstemming. U kunt op in Winterberg heerlijk Skiën, snowboarden en Rutschen mit Anton. Ook wordt er een Fakkel Snow Tour geörganiseerd en wordt u uitgedaagd tijdens de Snow challenge. U kunt er ook voor kiezen om een andere activiteit te houden zoals een stadswandeling door Winterberg of een bezoek aan de bierbrouwerij.

Locatie

Stelt u zich eens voor. Op nog geen 3 uur reisafstand het optimale wintersportgevoel beleven met uw collega’s, familie of vrienden?

Voor het echte wintersportgevoel hoeft u niet af te reizen naar Frankrijk of Oostenrijk. Winterberg en Willingen zijn de twee populairste wintersportplaatsen van Sauerland. Met een ruim aanbod van goed verzorgde accommodaties, sneeuwzekerheid en een volledig verzorgd programma met activiteiten en gezellige après-ski mogelijkheden kan Sauerland erg goed concurreren met de traditionele wintersport bestemmingen. Jaarlijks biedt Sauerland 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er geskied worden. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen, die ingezet kunnen worden om de natuur een handje te helpen. De pistes in Sauerland zijn geschikt voor de gevorderde en beginnende skiërs of snowboarders.

Overnachten

Sauerland heeft de beschikking over prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen.

Programma

Dag 1: Aankomst met eigen vervoer of optioneel per touringcar in Sauerland. U wordt in het hotelontvangen door een reisleider met een drankje naar keuze. Na het inchecken staat er een heerlijk diner voor u klaar en 's avonds kunt u mee lopen met een fakkel snow tour. Bij terugkomst kan er gezellig geborreld worden aan de bar.

Dag 2: Na een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel kan de winterpret echt beginnen. De gevorderden wintersporters kunnen de piste zelfstandig gaan verkennen terwijl de beginners de mogelijkheid krijgen om les te krijgen van onze ski of snowboard instructeurs. Na de lunch is er de mogelijkheid om zelfstandig de piste te ontdekken. De middag wordt afgesloten met een groepsactiviteit. " Rutschen mit Anton", onder begeleiding kunnen de deelnemers in groepsverband of individueel naar beneden sleeën. In de avond kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het hotel.

Dag 3: Na het ontbijtbuffet is er een gezellige afsluiting: The Snow Challenge. Dit is een variëteit van samenwerking spelen, denk-opdrachten en oriëntatie uitdagingen. De teams strijden tegen elkaar op de verschillende onderdelen. In plaats van de Snow Challenge kunnen we ook een stadswandeling Winterberg of een bezoek en rondleiding aan de bierbrouwerij verzorgen.

Arrangement beoordelingen

8.8
Superb
6 reviews