Teambuilding weekend Breda-Escape Games en Bourgondisch genieten

Bij het Teambuilding weekend Breda is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 1 x Overnachting in een Hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 1 x Goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • Breda Escape Challenge
  • VR Dinnergame
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 145,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 159,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 155,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 145,- p.p. exclusief btw

Groepen kleiner dan 20 personen, prijs op aanvraag

Exclusief toeristenbelasting van € 2,50 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer – € 59,- p.p. toeslag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

De prijs van dit Teambuilding weekend Breda is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

2-daags Bedrijfsuitje met uitdagende Teambuildingsactiviteiten

Dit bedrijfsuitje is een perfecte combinatie van actie, ontspanning en cultuur. Beleef samen met uw team een geheel verzorgd weekendje weg in Breda. U gaat de stad en elkaar beter leren kennen met onze nieuwste games.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Breda - Optioneel per touringcar.
Aankomst en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet.

14.30 uur        
Aanvang Breda Escape Challenge.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte - Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.


 

Spannende Teambuildingsactiviteiten

Breda Escape Challenge

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Breda. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de gastvrije stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Bourgondisch genieten in Breda

Breda kent een unieke sfeer en ademt gezelligheid uit. Het is meer dan de moeite waard om deze bourgondische stad te bezoeken. Het historisch oude centrum kent vele indrukwekkende gebouwen en prachtige grachten. De Grote Markt is een perfecte plek om te genieten op het terras maar ook zit de stad vol met leuke winkels. Liever cultuur snuiven? Dankzij de kunstacademie Sint Joost kent de stad een grote culturele scene. Loop langs de bekendste bezienswaardigheden of bezoek een van de musea om vervolgens neer te strijken op het zand bij Belcrum Beach, het stadstrand van Breda! Een heerlijke uitvalbasis om tot rust te komen en te genieten van een hapje en een drankje of om allerlei activiteiten te ondernemen. Voor de echte feestbeesten onder ons is februari de tijd om Breda te bezoeken en je te laten meeslepen met de Brabantse gezelligheid tijdens carnaval. 

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!