Dagprogramma Teambuilding in Scheveningen – Strand Spektakel en Drie gangen diner

Bij het Dagprogramma Teambuilding in Scheveningen is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Schevenings Strandspektakel
  • Goed verzorgd 3-gangen diner
  • VR Dinner Game
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 140,- p.p. exclusief btw.
Vanaf 20 personen € 164,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 154,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 140,- p.p. exclusief btw

Drankjes op basis van nacalculatie.

Extra mogelijkheden

Goed verzorgde lunch, meerprijs € 16,- p.p.
Brandingraften, prijs op aanvraag
Powerkiten, prijs op aanvraag
Strandzeillen, prijs op aanvraag
Overige activiteiten en wensen, op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche

De prijs van dit Dagprogramma Teambuilding aan Zee is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Actieve en Spannende teambuilding in Scheveningen

Houdt uw team wel van een uitdaging? Wij hebben speciaal ontwikkelde teambuildingsactiviteiten perfect voor op het strand! Tijdens dit bedrijfsuitje kunt u genieten van al het moois, lekkers en de gezelligheid dat Scheveningen te bieden heeft en wij nemen de organisatie geheel uit handen.

Dagprogramma

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Vertrek met eigen vervoer naar Scheveningen - Optioneel per touringcar.
Aankomst in Scheveningen en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet.

13.30 uur        
Aanvang Schevenings Strand Spektakel

16:00 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

18.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner
Bekend maken winnende team.

21.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in Scheveningen of om naar huis te gaan.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.

Actieve en Uitdagende teamgames

Schevenings Strand Spektakel

Na een korte instructie gaan we van start! De groep wordt verdeeld in verschillende teams die met elkaar gaan strijdeden op de verschillende strandactiviteiten. Bij alle activiteiten staan het samenwerken en teambuilding centraal. Alle activiteiten staan onder professionele begeleiding van deskundige instructeurs. Dit spektakel zal bestaan uit combi van de volgende onderdelen

Beachvolleybal                        
Bamboo Building                                                         
Levend Tangram                                 
Touwtrekken                                                                          
Skippy Race

Optionele activiteiten

Branding raften
Strandzeilen
Powerkiten      

VR Mini Escape Game

Een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Genieten in Scheveningen

Wat begon als een klein vissersplaatsje is nu uitgegroeid tot een populaire badplaats in Den Haag. Scheveningen is een ideale plek om heerlijk te ontspannen en te zonnen maar ook om te zwemmen en verschillende water- en strandactiviteiten te beoefenen. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven in Scheveningen. Het brede strand en de gezellige boulevard bieden genoeg mogelijkheden maar ook de badplaats zelf heeft diverse bezienswaardigheden, musea en allerlei winkeltjes. U kunt natuurlijk ook het centrum van Den Haag verkennen! Voor de liefhebbers van lekker eten heeft Scheveningen ook genoeg te bieden. De kustplaats is rijkelijk voorzien van restaurants, cafeetjes en terrassen. Een perfecte locatie voor een weekendje weg met vrienden, familie of het bedrijf. 

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!