Paardenmennen clinic een bijzondere beleving

Dit arrangement is inclusief

  • Voorbereiding en organisatie
  • Route uitzetten
  • Koetsen
  • Alle materialen
  • Instructeurs (1 per koets)
  • Reis- en transportkosten

Prijs workshop: vanaf € 89,- per persoon exclusief 21% BTW Prijs tour: vanaf € 139,- per persoon exclusief 21% BTW De workshop en tour zijn altijd gecombineerd met andere activiteiten als bijvoorbeeld boogschieten en klootschieten. De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

Paardemennen als bedrijfsincentive

Paardenmennen is een bijzondere incentive dat zich afspeelt met paarden en koetsen in een prachtig landelijke omgeving. Ontdek de sensatie van 2 paardenkrachten door de leidsels zelf in handen te nemen.

De beleving van een clinic

Onder begeleiding van geroutineerde menners krijgen uw relaties of medewerkers eerst een instructie. In de interactie met de paarden komen de karaktereigenschappen en het gedrag van de deelnemer direct naar voren. Paardenmennen is dan ook zeer geschikt voor teambuildingsactiviteiten en het intensiveren van de contacten met klanten en relaties. Onze ervaring is dat Paardenmennen verbroedert en deuren opent om op een andere wijze met elkaar kennis te maken. Wij zetten een uitdagende tocht door de bossen uit, die door de mensen zelf zal worden volbracht. Er kunnen drie mensen op een koets, waarbij om de beurt wordt gereden. Ter afsluiting wordt er een wedstrijdparcours afgelegd, waarbij het er om gaat dat er zoveel mogelijk ballen op de kegels moeten blijven liggen. Het Paardenmennen is heel goed te combineren met activiteiten als; terreinrijden, schapendrijven, roofvogelshow of laser kleiduifschieten.

Programmavoorstel

14.00 uur Aankomst op een locatie in Twente (locaties buiten Twente op aanvraag). Welkom door Everloo Events en instructie naar uw gasten. 15.00 uur Aanvang ‘Paardenmennen’. (gecombineerd met andere activiteiten) 17.00 uur Aanvang diner of buffet Terugkomst op locatie en eventueel afsluiting met goed verzorgd diner of buffet.