Middeleeuws Spektakel in Brugge – 2 daagse reis naar Belgie

Bij dit Middeleeuws Spektakel in Brugge is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Programmaboekje met plattegrond
 • Citytour Brugge onder begeleiding van een professionele gids
 • Rondleiding bierbrouwerij
 • Proeven van een huisgebrouwen biertje of een glas frisdrank
 • Middeleeuws Spektakeldiner
 • Dranken onbeperkt (bier, wijn en fris) tijdens diner
 • 1 Overnachting in hotel in centrum van Brugge op basis van 2 personen per kamer
 • 1x Ontbijtbuffet in het hotel
 • Boottocht over de Reien

Groepstarieven:

 • Vanaf 25 personen € 220,- per persoon exclusief btw
 • Vanaf 50 personen € 214,- per persoon exclusief btw
 • Vanaf 100 personen € 210,- per persoon exclusief btw

Bent u met minder personen vraag dan naar de mogelijkheden.

Maatwerk

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld. Aan de hand van uw wensen kunnen we een programma op maat samenstellen. Er zijn diverse originele groepsactiviteiten om Brugge op een andere manier te leren kennen. Voorbeelden hiervan zijn: Ludieke stadswandeling met entertainment, walking dinner, feestavond in een bierbrouwerij, Tijl Uilespiegel, Ansichtkaart Rally, koetsentour, etc. Uiteraard is het ook mogelijk om op eigen vervoer naar Brugge te gaan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Middeleeuws Spektakel in Brugge is geldig tot en met 31 december 2022.

Middeleeuws Spektakel in Brugge

Brugge is een ideale bestemming voor een groepsreis. Er zijn talloze excursiemogelijkheden en groepsactiviteiten te organiseren in een historische sfeer. Daarnaast is de stad Brugge overzichtelijk, compact en op een acceptabele reisafstand vanuit Nederland.

2 dagen Brugge

Brugge, culturele hoofdstad van Europa in het jaar 2002, is een indrukwekkende Middeleeuwse stad met vele monumenten, musea en een historisch stadslandschap.

Middeleeuws Spektakel Brugge waant u zich in de tijd van de 15 eeuw. Een prachtige stadswandeling die u de mooiste plekjes van de stad leert kennen, brengt u terug in de Middeleeuwen. Na een bezoek aan de bierbrouwerij en het proeven van een huisgebrouwen biertje heeft u de tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Een bezoek aan de prachtige musea, winkelen of genieten van de vele terrasjes die de stad rijks is. ’s Avonds wordt u uitgenodigd in de Middeleeuwse kerk voor het huweljksfeest  van Margereth of York en Karel de Stoute. Een spektakel met ridders, monniken, jonkvrouwen, roofvogels en een viergangen diner op bourgondische wijze geserveerd. De avond kan worden afgesloten met een drankje in de bar van het hotel of in een van de vele gezellige kroegjes die Brugge rijk is.

De volgende ochtend wordt u wakker met een goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel. Het programma wordt afgesloten met een boottocht over de grachten van Brugge. Een hele andere manier om deze prachtige Middeleeuwse stad te beleven. Uiteraard heeft u nog alle tijd om op eigen gelegenheid van Brugge te genieten. Laat u zich verrassen tijdens een actieve verkenning van deze historische stad met zijn Bourgondische leven.

Overnachten

Wij hebben een jarenlange samenwerking met diverse hotels in centrum van Brugge. Deze zijn grotendeels in het hart van de stad gelegen, zodat alle programmaonderdelen op loopafstand van elkaar zijn. Het arrangement is op basis van 2-persoonskamers samengesteld, maar uiteraard kunnen we op aanvraag ook 1-persoons kamers voor u reserveren. Op slechts 20 minuten afstand van Brugge ligt Oostende aan de Belgische kust. Een overnachting aan de kust is zeker aan te bevelen wanneer u een dag in de stad wenst te combineren met lekker uitwaaien op het strand.

Programmavoorstel

 Dag 1

 • Vertrek met eigen vervoer of optioneel per  Touringcar naar Brugge (tijd vertrek in overleg aan te passen)
 • 13.00 uur: Aankomst Brugge (optioneel met vers kopje koffie of thee en een overheerlijke Brugse Wafel in het sfeervolle Vlaamse koffiehuis).
 • Aanvang Citytour Brugge; storytelling onder begeleiding van een professionele gids met een bezoek aan de bekendste bezienswaardigheden, maar ook plekken die u als individuele toerist niet snel zou ontdekken.              
 • 15:00 uur: Rondleiding door de Belgische bierbrouwerij en aansluitend proeven van een huisgebrouwen pintje.
 • 16:00 uur: Vrije tijd en mogelijkheid om Brugge op eigen gelegenheid te verkennen en/of inchecken in het hotel.  
 • 19:30 uur: Aanvang Middeleeuws Spektakel. U bent uitgenodigd voor het huwelijksfeest van Margereth of York en Karel de Stoute in de sfeervolle ambiance van een historische kerk. Een schitterend feestbanket in een grandioos decor, spetterende attracties, middeleeuwse kostuums en muziek, heerlijk eten en drinken naar hartenlust……en u bent weg uit de 21ste eeuw, terug naar 3 juli 1468. Het eten zelf bestaat uit een Bourgondisch 4-gangen diner; rijkelijk begoten met bier en wijn zoveel u wilt! Maar het gaat niet alleen om eten; tijdens de maaltijd komt u ogen en aandacht tekort voor de unieke roofvogelshow, vuurspuwer, riddergevechten en een nar die de avond aan elkaar praat. Drank inbegrepen (Brugs tarwebier, witte wijn, rode wijn, water en frisdrank)
 • 22:30 uur: Vertrek naar het hotel, waar er gekozen kan worden om te borrelen aan de bar in het hotel of het uitgaansleven in Brugge te verkennen.

Programma Dag 2

Dag 2

 • Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.
 • 10:00 uur: Uitchecken hotel, voor een bagageruimte wordt eventueel gezorgd.
 • 11:00 uur: Boottocht over de Reien en aansluitend mogelijkheid om op eigen gelegenheid een bezienswaardigheden in Brugge bezoeken.

Optioneel kan er een afsluitende lunch georganiseerd worden.

Vertrek met eigen vervoer of optioneel per touringcar naar Nederland.

Arrangement beoordelingen

9.3
Superb
3 reviews