Segway workshop met minitour

Dit bijzondere bedrijfsuitje is inclusief:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Deskundige begeleiding
 • Segways en benodigde materialen
 • Prijs: vanaf € 29,00 p.p. exclusief 21% BTW Met een minimaal bedrag van € 435,00 De prijs van deze Segway workshop is geldig tot en met 31 december 2022.

  Segway Workshop met minitour

  De nieuwste rage uit Amerika, overgewaaid naar Nederland, is de Segway. Een bijzondere manier van verplaatsen, die door iedereen op een snelle manier is aan te leren. Altijd al met collega\'s iets bijzonders willen doen? Dit bedrijfsuitje is echt een belevenis!

  Ervaar het rijden op een Segway nu zelf

  Onder deskundige begeleiding krijgt u een instructie om vervolgens zelfstandig een parcours te rijden. Voor de echte liefhebbers is er ook een mogelijkheid om een tocht te maken met de Segway door de bossen of in het verkeer.

  Uw Segway Workshop met iets combineren?

  De Segway clinic is goed te combineren met bijvoorbeeld Klootschieten, teambuilding, handboogschieten, action painting, etc. In overleg kunnen we een programma op maat voor u samenstellen.

  Arrangement beoordelingen

  8.0
  Superb
  1 review
  • 8
   H. van der Hoorn

   Het was goed georganiseerd en leuk. Voor ons wel wat ver weg voor een segway toer in de natuur. Wellicht een idee om een natuurlijke toer in de randstad te gaan organiseren.