SUPER bedrijfsuitje – Dagje uit in Brugge om nooit te vergeten!

Bij dit dagje uit in Brugge is inbegrepen:

  • Begeleiding
  • Spel Wie is de Mol
  • Lunch buffet in de bierbrouwerij
  • Rondleiding door de brouwerij
  • Vrije tijd in Brugge
  • Diner

Prijs: € 79,00 p.p.
Vanaf minimaal 30 personen.

Extra mogelijkheden en aanpassingen op het arrangement

Uiteraard kunnen we het programma zoals omschreven nog volledig aanpassen aan uw wensen. En is het eventueel uit te breiden met bijvoorbeeld vervoer door onze luxe touringcars, een overnachting, entertainment of ludiek avondprogramma. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De prijs van dit dagje uit in Brugge is geldig tot 31 december 2022.

Dagje uit Brugge om nooit te vergeten!

Brugge is unieke stad voor een onvergetelijk uitje met collega's of relaties. U gaat terug in de tijd van Middeleeuwse sferen en romantische taferelen.

Een unieke bestemming voor een gemeleerd gezelschap

Brugge is in het bijzonder geschikt voor zeer uiteenlopende gezelschappen met voor elk wat wils. Naast de georganiseerde activiteiten zijn er verschillende mogelijkheden om een deel van het programma vrij in te vullen. Shoppen in de vele winkelstraatjes, een boottocht over de Reien, een bezoek aan de diverse musea of genieten van de prachtige terrasjes.

Programma
Op ludieke wijze wordt de stad ontdekt tijdens het Wie is de Mol spel. In groepen gaat u de wedstrijd met elkaar aan, maar in iedere groep zit een Mol? Wie is nog te vertrouwen? Tussen de middag wordt een fantastische lunchbuffet verzorgd in de bierbrouwerij met aansluiting een rondleiding en ter afsluiting kunt u natuurlijk van een heerlijk huis gebrouwen biertje. Tot slot wordt de dag afgesloten met een romantisch diner met uitzicht op de zwanen bij het Minnewater.

Een dagreis tot in de puntjes verzorgd

Wij zijn al meer dan 10 jaar een vaste aanbieder van dag- en meerdaagse reizen naar Brugge. Bij aankomst wordt u ontvangen door onze reisleider die u de gehele dag zal begeleiden naar de diverse bestemmingen. De organisatie wordt u volledig uit handen genomen, zodat u als boeker/organisator zelf ook kan genieten van een ontspannen dagje uit.