Image Alt

Arrangementen zoeken

2 daagse teambuilding in Egmond aan Zee. Jullie overnachten in een mooi hotel aan de kust. De reisbegeleiding zal er voor zorgen dat het weekendje weg in goede banen loopt. Het programma bestaat uit een leuke escape game en teambuildingsactiviteiten op het strand.
Als team sterker worden en genieten van een heerlijk bedrijfsweekend aan zee? Wij bieden spannende Escape Challenges en Teamgames op het strand!
Valencia is veelzijdig, verrassend en veel te leuk om niet naartoe te gaan! Uw medewerkers danken voor een succesvolle periode of jubileum vieren doet u in het zonnetje, in de bruisende omgeving van deze Spaanse stad. Het is een stad vol geschiedenis en sfeer. Niet voor niets prijkt deze bestemming bij velen hoog op het verlanglijstje.
3 Dagen
Geniet met uw groep van een Bourgondisch uitje in Mestreech. Het geheel verzorgde dagprogramma bestaat uit diverse activiteiten maar met voldoende tijd om zelf de stad te ontdekken, shopplezier ook gegarandeerd. U gaat zich geen moment vervelen, er is namelijk genoeg te beleven in Maastricht.
De perfecte combinatie van stad en strand! Door middel van sportieve strandactiviteiten en een VR Dinner Game leert u Scheveningen en elkaar beter kennen.
Geniet met uw gezelschap van een onbezorgd bedrijfsweekend in deze mooie stad! Ontdek Breda en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games. U overnacht in een mooi hotel is het centrum en een drie gangen diner wordt voor u verzorgd.
Ontdek Doetinchem en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd bedrijfsweekend in deze mooie stad! U overnacht in een mooi hotel is het centrum en een 3-gangen diner wordt voor u verzorgd.
Ontdek Arnhem en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd bedrijfsweekend in deze mooie stad! U overnacht in een mooi hotel is het centrum en een drie gangen diner wordt voor u verzorgd.
Ontdek Zutphen en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd personeelsweekend in deze mooie stad!
Ontdek Leiden en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd personeelsweekend in deze mooie stad!
Ontdek Haarlem en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd personeelsweekend in deze mooie stad!
Ontdek Groningen en leer elkaar beter kennen aan de hand van spannende Escape Games en geniet met uw gezelschap van een onbezorgd personeelsweekend in deze levendige stad!