Dag arrangement Bourgondisch genieten in Maastricht met Escape Games en heerlijk eten

Bij het Dag arrangement Maastricht is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • City Challenge Maastricht
  • VR Dinner Game
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 99,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 119,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 109,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen €   99,- p.p. exclusief btw

Groepen kleiner dan 20 personen, prijs op aanvraag

Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

Vervoer per touringcar, prijs op aanvraag
Rondleiding en proeverij Wijnhuis, prijs op aanvraag
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche

De prijs van dit dag arrangement Maastricht is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Actie en ontspanning in een historisch decor

Door middel van een City Challenge en een VR Diner Game leert u elkaar en de stad beter kennen. Natuurlijk kan het bourgondisch genieten niet ontbreken en kunt u genieten van een drie gangen diner.

Dagprogramma

Uiteraard kunnen wij het programma nog volledig aanpassen aan uw wensen.

Vertrek met eigen vervoer naar Maastricht - Optioneel per touringcar.
Aankomst in Maastricht en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met Limburgse vlaai of goed verzorgde lunch.

14.00 uur        
Aanvang City Challenge Maastricht, een ludieke manier om de stad te leren kennen. 

16:00 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid om programma op eigen wijze in te vullen.

18.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game – goed verzorgd drie gangen diner in een sfeervol restaurant in Maastricht, waarbij tussen de gangen door een spel wordt gespeeld met virtual reality. 
Bekend maken winnende team.

21.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in Maastricht of om naar huis te gaan.
Vertrek op eigen gelegenheid naar huis - Optioneel per touringcar.

De nieuwste groepsactiviteiten

City Challenge Maastricht

Met onze unieke City Challenge beleef je een ongekend avontuur in Maastricht. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad en kom je langs de bekende bezienswaardigheden van deze authentieke stad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Dinner Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel  een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes en communicatie is cruciaal.

Genieten in Maastricht

Wanneer u door de kleine straatjes loopt, de prachtige monumenten en lokale winkeltjes bezoekt en tot rust komt op het terras, bent u op vakantie in eigen land! Maastricht is misschien wel de meest gewilde stad voor een weekendje weg of langere groepsreis. Het kent een rijke historie en vele karakteristieke hotspots. Ook voor de liefhebbers van shoppen is er ruim aanbod aan hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. De stad is omringd door prachtige landschappen wat veel mogelijkheden biedt. Maastrichtenaren weten van bourgondisch genieten! Op culinair gebied komt u niks te kort in deze bruisende stad. U gaat zich geen moment vervelen, er is namelijk genoeg te beleven in Maastricht. En nog beter, de zon schijnt er bijna altijd!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!