Incentive Amazing Alicante-Gave activiteiten en Heerlijk eten

Bij Incentive Amazing Alicante is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Transfers van en naar luchthaven
  • 2 x Overnachtingen in een 3-sterren Hotel, op basis van een 2-persoonskamer
  • 2 x Ontbijtbuffet
  • 1 x Uitgebreide 3-gangen late lunch
  • City Challenge Alicante
  • Paella Experience
  • Tardeo uitgaans experience – VIP tafel in een bekende club
  • Yoga workshop, strandwandeling of potje beachvolleybal op strand

Prijs vanaf €239,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 259,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 249,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 239,- p.p. exclusief btw

Exclusief vlucht, Nederland-Alicante vv ca €100,- tot 200,- per persoon
Exclusief toeristenbelasting van € 3,- p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer – € 59,- Toeslag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Paddle Sup of Kayak activiteit voor zondagochtend – Meerprijs € 29,- p.p.
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag, bijv. wijnproeverij, quadtour, Segway Workshop, Cocktailworkshop, Canyoing, Bergwandeling, beachgames, zeezeilen, etc

Deze Incentive Amazing Alicante is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van feestdagen.

3 dagen Teambuilding en Genieten onder de Spaanse zon

Geniet met uw team van het geheel verzorgde programma in Alicante. Ontdek de stad met de Ipad City Challenge, geniet van de heerlijke traditionele Spaanse keuken en beleef diverse activiteiten op het strand. Leer de Spaanse cultuur kennen en uiteraard kan een bezoekje aan het uitgaansleven niet ontbreken.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog geheel aan uw wensen aanpassen.

Dag 1

Wij zullen bij de luchthaven van Alicante klaarstaan om u te verwelkomen en vervolgens naar het centrum van Alicante te brengen, waar uw hotel gelegen is. Vervolgens is er tijd om in te checken in het hotel en de avond naar eigen keuze in te vullen. Onze reisbegeleider zal uw gezelschap voorzien van allerlei leuke tips.

Dag 2

Deel 1

Na het goed verzorgde ontbijt verzamelen we in centrum van Alicante, op loopafstand van uw hotel. Het zal u verrassen wat deze relatief onbekende stad voor u allemaal te bieden heeft.

In de loop van de ochtend starten we met de 1e activiteit waarbij de kennismaking met de stad Alicante centraal zal staan. Middels de City Challenge Alicante zullen we in groepjes aan de hand van een Ipad alle highlights van Alicante gaan verkennen, waaronder de bekende boulevard, La Explanada, en het strand van Alicante, het kasteel Santa Barbara, de haven en de populaire wijk El Barrio. Op verschillende locaties in de stad moeten er diverse opdrachten worden uitgevoerd. Alleen door goed samenwerken kunnen de opdrachten worden volbracht.

Na deze kennismaking met de prachtige stad Alicante komt de groep weer bij elkaar. Het is namelijk tijd om te lunchen en dat gaan we vandaag op typisch Spaanse wijze doen! Dit houdt in dat we in een van de meest bekende paella en vis restaurants van Alicante een uitgebreid 3-gangen menu geserveerd zullen krijgen met als hoofdgerecht uiteraard een heerlijke vers bereide paella. Paella is een gerecht dat door de Spanjaarden enkel gegeten wordt tijdens la comida, late lunch, wat ongeveer plaatsvindt tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

Na afloop van deze uitgebreide maaltijd zal er ook voor jullie, net zoals voor vele Spanjaarden, tijd zijn voor een siesta zodat we weer volledig opgeladen zijn voor het middag en avond programma!

Deel 2

Naast de overheerlijke paella, de mooie stranden en het prachtige kasteel heeft Alicante nog een belangrijke trekpleister voor velen, namelijk de zogeheten Tardeo. Elke zaterdagmiddag rond het middaguur verzamelen niet alleen Alicantinos maar ook mensen uit omliggende streken zich in het centrum van Alicante. Voor sommige mensen betekent Tardeo lekker op het terras zitten met een biertje en tapas en voor anderen betekent Tardeo helemaal uit je dak gaan in de leukste clubs van Alicante!

Dag 3

Net als zaterdagochtend zal ook deze ochtend het ontbijtbuffet voor iedereen klaarstaan bij het hotel. Er kan dan alle tijd worden genomen om rustig te ontbijten en na te praten over de belevenissen van de dag ervoor. De ochtend kan verder naar eigen invulling worden ingevuld. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een workshop Yoga onder begeleiding van een professional, een rustige strandwandeling of een potje beachvolleybal op het strand.

Of gewoon lekker gebruik maken van de faciliteiten van het hotel, voordat uw gezelschap weer het vliegtuig neemt naar Nederland en kunt terug kijken op een super geslaagd weekend -Optioneel zou er voor de zondagochtend ook een wateractiviteit geboekt kunnen worden zoals bijvoorbeeld een Segway Tour, Kayak- of Paddle sup activiteit.

Amazing Alicante

De authentieke Spaanse stad aan zee heeft een bruisende en levendige kant met dank aan het gezellige uitgaansleven, de velen barretjes, clubs en restaurants en vele activiteitenmogelijkheden. Een quadtour door het Spaanse gebergte, een gezellige wijnproeverij en overheerlijke tapas of een citytour met de Segway door de historische stad. Maar ook de rustige kant van Alicante is zeer aantrekkelijk omdat er volop genoten kan worden van de prachtige natuur, waaronder de berglandschappen en de mooie stranden. Daarbij maken de prachtige historische gebouwen, waaronder het bekende kasteel Santa Barbara, het ook voor de cultuurfanaten onder ons een zeer interessante bestemming.

Alicante is een veelzijdige stad met een heerlijk klimaat en is het geen enorme internationale stad zoals Barcelona of Madrid maar een echte bruisende, authentieke Spaanse stad waar je nog volledig kunt worden ondergedompeld in de Spaanse cultuur en het echte Spaanse leven!

Evenementenbureau op reis

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten!