Een groepsuitje in Gent vol beleving en Bourgondisch genieten

Bij dit groepsuitje in Gent is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • Gent City Challenge
  • VR Dinner Game
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 99,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 119,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 109,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 99,- p.p. exclusief btw

Drankjes op basis van nacalculatie

Extra mogelijkheden

Vervoer per touringcar, prijs op aanvraag
Rondleiding bierbrouwerij en proeven huis gebrouwen Gents biertje, prijs op aanvraag
Gentse Beer Walk, prijs op aanvraag
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche

De prijs van dit arrangement Gent is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van feestdagen.

Dag arrangement met Escape Games en heerlijk eten

Op nog geen 2,5 uren rijden van Utrecht bent u al op de plaats van bestemming. Gent is een stad met een rijke historie, grachten, heerlijke Belgische bieren, sfeervolle restaurantjes met terrasjes en heerlijk eten en drinken. Wij hebben een gebalanceerd programma samengesteld met te gekke games, vrije tijd en gezellige locatie met goed eten en drinken.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog volledig aanpassen aan uw wensen.

Dag arrangement

Vertrek met eigen vervoer naar Gent -Optioneel per touringcar.
Aankomst in Gent en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met Belgische wafel of goed verzorgde lunch

14.00 uur       
Aanvang City Challenge Gent, een ludieke manier om de stad te leren kennen

16:00 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid om programma op eigen wijze in te vullen.

18.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game – goed verzorgd drie gangen diner in een sfeervol restaurant in Gent, waarbij tussen de gangen door een spel wordt gespeeld met virtual reality.
Bekend maken winnende team.

21.00 uur        
Eind programma en gelegenheid om gezellig na te borrelen en Gent verder te verkennen of op huis aan te gaan -Optioneel per touringcar.

De Nieuwste Teamgames

City Challenge Gent

Met onze unieke City Challenge beleef je een ongekend avontuur in Gent. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad en kom je langs de bekende bezienswaardigheden van deze historische stad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk! 

VR Dinner Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel  een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes en communicatie is cruciaal.

Bourgondisch genieten in Gent

Gent is de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Gent leeft en is een weekendje weg meer dan waard. Het is dan ook een ideale stedentrip voor een uitje met uw medewerkers of vrienden. Eigenzinnig Gent ademt de geschiedenis uit. De middeleeuwse sfeer biedt je een boeiende cultuurcocktail die tot aan de rand gevuld is met het trendy -en moderne stadsleven. Gent is de stad voor levensgenieters, niks moet, alles kan, een stad op mensenmaat. De sympathieke en gastvrije Gentenaren weten wat goed leven is en daar laten ze u graag kennis mee maken.

Ervaren Evenementenbureau

Wij organiseren en verzorgen al meer dan 15 jaar personeelsreizen en groepsweekenden in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk op de bestemming. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige reisbegeleiding ter plaatse wordt voor u geheel verzorgd, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!