Apres ski party – groepsuitje Sauerland

Dit groepsuitje in Sauerland is inclusief:

  • Ontvangst met chocolademelk en koek
  • Ski of snowboardmateriaal
  • Een dag ski pas
  • Een heerlijke Lunch in de skihut
  • ’s Avonds een Apres ski party met buffet (drankjes zijn exclusief)
  • 1 Overnachting in een hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: vanaf € 145 p.p. exclusief 21% btw.
Te reserveren vanaf 20 personen.

De prijs van dit groepsuitje in Sauerland is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Apres ski party - Super groepsuitje Sauerland

Een dagje lekker skien en aansluitend een gezellige apres ski party in Sauerland! En omdat natuurlijk Niemand de Bob wil zijn blijft u lekker slapen in een van onze gezellige hotels die wij voor u hebben gevonden in dit fantastische wintersportgebied Sauerland. Dit groepsuitje is zeer geschikt voor groepen, families, vrienden en bedrijven.

2-daags Voorbeeldprogramma

10.00 uur Aankomst in Sauerland U wordt ontvangen door de organisatie met warme chocomelk en koek 10.30 - 13.00 uur Ochtendprogramma Uw gasten kunnen een keuze maken uit een aantal activiteiten (keuze mogelijkheden zijn afhankelijk van de groepsgrootte):

  • Wandelen in de sneeuw onder begeleiding
  • Les in skiën of snowboarden
  • Vrij skiën of snowboarden

In het ochtendprogramma wordt er ski- en snowboardles aangeboden voor de beginners door ervaren Nederlandse instructeurs. Ook de overige activiteiten worden begeleid door Nederlandse instructeurs. 13.00 - 14.00 uur Lunch in de skihut In de skihut bij de piste wordt er een heerlijke lunch verzorgd. De lunch bestaat uit een echte Duitse schnitzel, salade en overherlijke frietjes. Zo kan iedereen weer even de accu opladen en weer topfit aan het middagprogramma beginnen! 14.00 - 17.00 uur Middagprogramma Na de lunch gaat iedereen weer verder met de gekozen activiteit. Voor de beginners staat de eerste afdeling op het programma. Onder leiding van een instructeur gaat u met uw groep naar boven. Daar aangekomen kan iedereen genieten van het prachtige uitzicht en zullen ze de eerste echte afdaling maken. 17.00 uur Sleeën Als afsluiting van deze fantastische ski dag in de sneeuw hebben we een spectaculaire groepsactiviteit op het programma staan: het sleeën. Even jeugdherinneringen ophalen en met z'n allen op verschillende soorten slees de piste afgaan! Na het sleeën gaat u terug naar het hotel. Iedereen kan even bijkomen op de kamer, een drankje doen in de bar van het hotel, uitrusten, zich omkleden en opfrissen voor een super leuke Apres ski party. 19.00 uur Heerlijk uitgebreid buffet in de skihut en Apres-ski party In de skihut staat een heerlijk buffet voor u klaar bestaande uit verschillende soorten vlees, groentes, aardappels, frites, saladebar en een dessert. Apres-ski party! Na het eten zorgt de DJ voor verschillende soorten muziek zodat iedereen kan dansen en een gezellige avond kan beleven. Als iedereen uitgefeest is, gaan we terug naar het hotel. Dag 208.00 tot 10.00 uur Gezellig samen genieten van het ontbijtbuffet. 10.30 uur Uitchecken van de kamer Vertrek naar huis of eigen dag invullen

Het hotel

Sauerland beschikt over prachtige accommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen.