Site tip: Bedrijfsuitjeswinterberg.nl

Op zoek naar een bedrijfsuitje die uw collega’s niet snel zullen vergeten? Boek een bedrijfsuitje naar de sneeuw in Winterberg! Winterberg ligt op maar 3 uur rijden vanaf Utrecht en is daarom uitermate geschikt voor een dagje sneeuwpret, uiteraard zijn er ook voldoende mogelijkheden voor een verblijf van meerdere dagen. Ook in de zomer is er veel te doen.

Hieronder vindt u enkele suggesties:

Rutschen mit Anton – Teambuilding in de sneeuw
Tijdens het Teambuildingsarrangement hebben de deelnemers na aankomst keuze uit zelfstandig skiën of snowboarden, deelnemen aan een beginners les of een van de andere leuke activiteiten. In de middag wordt er in groepsverband deelgenomen aan Ritschen mit Anton. De middag wordt spectaculair afgesloten met de gehele groep tijdens het sleeën. Inclusief 1 overnachting.

Volledig verzorgd bedrijfsfeest in Winterberg
Bent u op zoek naar een goed verzorgd bedrijfsuitje Winterberg gecombineerd met een goed bedrijfsfeest naar de wintersport? Dan bent u hier op het juiste adres. Volledig verzorgd van het begin tot het eind. Wij verzorgen de bus die u en uw groep bij het bedrijf ophaalt op het door u gewenste tijdstip. Vanaf dit moment staan onze mensen klaar om uw groep een onvergetelijk weekend of midweek te bezorgen.

Weekendje Winterberg voor groepen
Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeën. Geniet met familie, vrienden of collega’s van dit compleet verzorgde 3-daagse weekend programma met leuke activiteiten. Beleef de echte sneeuwpret samen! Gedurende het weekend verblijft u op één van onze vaste locaties in het Sauerland. Wij bieden mogelijkheden van eenvoudig tot super de luxe.

Bekijk ons ruime aanbod Bedrijfsuitjes in Winterberg!