Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur in de Achterhoek

De Achterhoek bestaat onder andere uit de Graafschap en Montferland. De regio is buitengewoon mooi. Er is heel veel te beleven en te ontdekken. Geen regio in Nederland is zo mooi en veelzijdig als de Achterhoek. Doetinchem is de hoofdstad van deze regio. Veel restaurants, bioscoop , prachtige hotels en een schitterend theater om maar een paar bijzondere hotspots te benoemen. U kunt kanovaren of een rondvaart maken over de oude ijssel die dwars door Doetinchem loopt.

Kunst & Cultuur

Liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Vele bijzondere musea die wij op deze site nog gaan belichten. Prachtige landgoederen en veel kastelen. Bezoek bijvoorbeeld Kasteelstad ’s Heerenbergh en ontdek en beleef de geschiedenis van Kasteel Huis Bergh met zijn prachtige kasteeltuinen.

 

Overal in de Graafschap, in Montferland en de Achterhoek zie je prachtige gele koolzaad velden. Het glooiende landschap blijft lang kleurrijk waardoor het tot diep in het najaar goed vertoeven is in onze regio.

Ontdek Kasteel Huis Bergh in Kasteelstad ’s Heerenbergh.

Trotse superboeren bewonen deze mooie regio. Voor ons is het een geuzennaam, iets om trots op te zijn. Als je eenmaal op bezoek geweest bent, iets om jaloers op te zijn 🙂 Kom gewoon lekker hier wonen , hier ben je nog welkom en zijn je buren je vrienden.