Bestuur & Organisatie

De Achterhoek

De Achterhoek , de Graafschap is buitengewoon mooi. Er is heel veel te beleven en te ontdekken. Er is ook veel te besturen. Op deze pagina gaan we die bestuurlijke informatie delen.

Gemeente Aalten
Aalten, Bredevoort, Dinxperlo, De Heurne

Gemeente Berkelland
Borculo, Beltrum, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, Noordijk, Rekken, Rietmolen, Ruurlo)

Gemeente Bronckhorst
Hengelo, Bronkhorst, Laag-Keppel, Achter-Drempt, Baak, Halle, Hoog-Keppel, Hummelo, Keijenborg, Kranenburg, Olburgen, Steenderen, Toldijk, Velswijk, Vierakker, Voor-Drempt, Vorden, Wichmond, Zelhem.

Gemeente Doesburg

Gemeente Doetinchem
Doetinchem, Gaanderen, Nieuw-Wehl, Wehl, Wijnbergen.

Gemeente Lochem
Lochem, Almen, Barchem, Epse, Eefde, Gorssel, Harfsen, Laren,

Gemeente Oost Gelre
Lichtenvoorde, Groenlo, Harreveld, Lievelde, Mariënvelde, Vragender, Zieuwent.

Gemeente Oude IJsselstreek
Terborg, Bontebrug, Breedenbroek, Etten, Gendringen, Megchelen, Netterden, Silvolde, Sinderen, Ulft, Varsselder, Varsseveld, Westendorp.

Gemeente Winterswijk
Winterswijk, Meddo

Gemeente Zutphen
Zutphen, Warnsveld

We verzamelen momenteel informatie om deze pagina te verrijken. Binnenkort meer informatie.

Overal in de Graafschap, in Montferland en de Achterhoek zie je prachtige gele koolzaad velden. Het glooiende landschap blijft lang kleurrijk waardoor het tot diep in het najaar goed vertoeven is in onze regio.

Deze zomer ontdekte ik dit korenveld vlakbij Zeddam in het magische Montferland. We hebben er direct een foto en video serie van gemaakt.

Trotse superboeren bewonen deze mooie regio. Voor ons is het een geuzennaam, iets om trots op te zijn. Als je eenmaal op bezoek geweest bent, iets om jaloers op te zijn 🙂 Kom gewoon lekker hier wonen , hier ben je nog welkom en zijn je buren je vrienden.