Groepsreizen en Incentives

Een groepsreis of incentive van Everloo Events biedt u prachtige handvatten om het nuttige met het aangename te verenigen: versterking van de band met personeel en/of relaties en genieten van natuur, cultuur en/of culinaire verrassingen.

Stappen
Wij organiseren reizen in binnen– en buitenland en stellen het programma samen aan de hand van uw doelen, ideeën, bedrijfscultuur etc. Deze worden geïnventariseerd tijdens een kennismakingsgesprek. Op basis hiervan ontvangt u ons eerste voorstel. In het tweede gesprek worden de details besproken. Geeft u groen licht, dan worden de voorbereidingen voor de reis getroffen. Onze reisleider zorgt verder voor een professionele uitvoering en begeleiding van de reis. Na uw terugkomst volgt een follow up.

Beloning
Een incentive is een beloning voor geleverde prestaties aan de hand van vooraf gestelde doelen. Bijvoorbeeld in de vorm van een meerdaagse reis. Een uniek middel om relaties en medewerkers te motiveren en te stimuleren tot het leveren van extra prestaties. Natuurlijk heeft Everloo Events enerverende, (sub)tropische, actieve en andere locaties en activiteiten in haar programma. Wilt u iets dat speciaal wordt afgestemd op uw bedrijf en haar producten of diensten, dan stellen wij graag een uniek activiteiten- en locatiepakket voor u samen. Wat u ook kiest, wij garanderen dat er nog lang zal worden nagepraat over uw reis!