The Club

The Club is een feestconcept met verschillende activiteiten in verschillende ruimten die met elkaar zijn verbonden. De basis is de Dance Club, Gamble Club, Game Club en de Tapas and Drinks Club. Een compleet themafeest met voor elk wat wils.

Afhankelijk van uw wensen, groepsgrote en doelgroep kunnen we het concept The Club optioneel aanpassen of uitbreiden met bijvoorbeeld de Whisky Club, Smoking Club, Wine Club, Cocktail Club, Salsa Club, Showcooking Club of Piano Club. De DJ staat tot uw beschikking, verzoeknummers kunnen worden aangevraagd en er kan natuurlijk gedanst kan worden.

In overleg is het ook mogelijk om hier een live orkest te boeken. Feest gegarandeerd! Voor de mensen die tijdens de avond hun collega’s eens op een andere manier willen leren kennen is er de mogelijkheid om elkaar uit te dagen voor een potje Poker aan de pokertafels of Wii-en op groot scherm. Voor de inwendige mens wordt er een Tapasbuffet gepresenteerd en kunnen er drankjes worden afgehaald van de bar. Dranken uit het binnenlands assortiment zijn onbeperkt inbegrepen.

Vanaf € 49,- per persoon all in verzorgd exclusief 21% BTW.
Duur: 4 uren

“The Club” is op verschillende locaties te organiseren.

Vrijblijvend informatie over dit arrangement?