Paardenmennen

Paardenmennen is een bijzondere activiteit dat zich afspeelt met paarden en koetsen in een prachtig landelijke omgeving. Ontdek de sensatie van twee paardenkrachten door de leidsels zelf in handen te nemen. Onder begeleiding van geroutineerde menners krijgen uw relaties of medewerkers eerst een instructie.

In de interactie met de paarden komen de karaktereigenschappen en het gedrag van de deelnemer direct naar voren. Paardenmennen is dan ook zeer geschikt voor teambuildingsactiviteiten en het intensiveren van de contacten met klanten en relaties. Onze ervaring is dat Paardenmennen verbroedert en deuren opent om op een andere wijze met elkaar kennis te maken. Wij zetten een uitdagend parcours uit, die door de mensen zelf zal worden volbracht. Er kunnen drie tot vier mensen op een koets, waarbij om de beurt wordt gereden.

Ter afsluiting wordt er een wedstrijdparcours afgelegd, waarbij het er om gaat dat er zoveel mogelijk ballen op de kegels moeten blijven liggen. Voor de echte liefhebbers is er ook de mogelijkheid om een tocht door de bossen te maken. Veelal wordt de Paardenmennen gecombineerd met andere activiteiten zoals demonstratie schapen drijven, klootschieten, solextocht, segwayworkshop, roofvogelshow of boogschieten.

Vanaf € 59,- per persoon exclusief 21% BTW.
Duur: 2-4 uren 

Vrijblijvend informatie over dit arrangement?