Magic Diner

Dit magische spektakel geeft net dat beetje extra sfeer aan uw feestavond. Onder het genot van een overheerlijk diner zal het magische duo u versteld doen staan. Niets is onmogelijk voor dit ongelooflijke goochelduo. Deze fantastische dinnershow zal dan ook nog lang in uw geheugen gegrift blijven! Op de locatie zal u ontvangen worden met een glaasje bubbels en kunt u plaats nemen in de feestzaal.

Nadat u welkom bent geheten door de gastheer van de avond, kunt u genieten van een luxe diner bestaande uit meerdere gangen met een bijpassend drankje. Tussen de gangen door zal ons magische goochelduo haar kunsten vertonen. Het duo zal tussen de tafels ronddwalen en aan uw tafel de nodige close-up magic trucs vertonen. Na afloop van het diner kunt u onder het genot van een borrel nagenieten van deze fantastsiche avond vol magie en heerlijk eten.

De locatie zal een sfeervolle ambiance krijgen wat ten goede komt voor de magische sfeer die er gedurende de avond zal hangen. De sfeer, het goochelduo en het heerlijke diner maakt dit themafeest tot een waardige jaarafsluiter vol allure.

Vanaf €69,- p.p. exclusief 21% BTW
Duur: 3-4 uren 

Vrijblijvend informatie over dit arrangement?