Ik hou van Holland

“Ik Hou van Holland” is een interactief themafeest wat in het teken staat van de typisch Nederlandse gebruiken en gewoonten. Een chauvinistisch spektakel voor jong en oud. De “Ik Hou van Holland” feestavond heeft zijn inspiraties opgedaan van het bekende TV programma. Een feestavond van gezelligheid, muziek, interactie en oer Hollands feestvieren.

U wordt ontvangen door de Ik hou van Holland gastheer van de avond met heerlijke oranjecocktail van het huis. De ruimte wordt aangekleed in een gezellige entourage in de kleuren oranje, rood, wit en blauw. Met lange tafels en tulpen op tafel.

De Ik hou van Holland drive-inn zal de feestavond muzikaal begeleiden met de typische Nederlandse nummers, maar er kunnen ook verzoekplaatjes worden aangevraagd. Tevens kunnen de gasten elkaar uitdagen voor een potje oud Hollands bowlen op groot scherm.

Hoogtepunt van de feestavond is de Holland Quiz? Onder de bezielende leiding van onze gastheer worden er twee teams gemaakt die diverse vragen moeten beantwoorden over onder ander Hollandse gebruiken, geschiedenis en muziek Wie weet de meest juiste antwoorden te geven op allerlei soorten vragen die met ons kikkerland te maken hebben.

Vanaf € 19,- per persoon exclusief 21% BTW.
Duur: 4 uren

“Ik Hou van Holland” is op verschillende locaties te organiseren.

Optioneel bij te boeken:
Totale verzorgen, all-inclusive eten en drinken    prijs op aanvraag
live muzikanten                                                           meerprijs vanaf € 1.375,- totaal exclusief btw.
Hilarische kloppendans                                             prijs op aanvraag

Vrijblijvend informatie over dit arrangement?