Cocktail en Covers

Altijd al willen weten hoe je een heerlijke cocktail kunt maken of altijd al willen meezingen met een live band? Met Cocktail & Covers heeft u een spraakmakend feestconcept in handen. De locatie kunt u zelf bepalen, maar wij hebben ook diverse locaties in ons bestand voor een onvergetelijke feestavond. Een partyschip, landhuis, kasteel of een gezellige kroeg. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

U wordt ontvangen met heerlijke welkomstcocktail van het huis. Aansluitend maakt uw kennis met het bartenderschap. Het samenstellen van de lekkerste cocktails, maar nog belangrijker, hoe smaken deze cocktails? In de zaal wordt een cocktailbar geplaatst waar u tijdens de avond, onder begeleiding van de bartender, uw eigen cocktail kan maken.

Daarnaast staat tijdens deze avond uw muziekkeuze centraal. Verzoeknummers kunnen worden ingediend bij de rasmuzikanten door het invullen van de diverse bierviltjes, maar ook zelf meezingen behoort tot de mogelijkheden. Feest gegarandeerd! Hoogtepunt van de avond is de Cover Contest. Wie is de beste cover kenner van de avond?

Vanaf € 49,- per persoon all in verzorgd exclusief 21% BTW.
Duur: 4 uren

“Cocktail & Covers” is op verschillende locaties te organiseren.

Vrijblijvend informatie over dit arrangement?