Apres Ski Party

Apres Ski Party is hét Apres Ski feest op het gebied van themafeesten. Dit gezelligheidsfeest zal onder leiding staan van niemand minder dan Anton aus Tirol. Anton zal gedurende de avond uw gastheer zijn en een spetterend feest met u en uw gezelschap bouwen. Wanneer u een echt Tirools feest avond wilt is de Apres Ski Party bij uitstek een feest voor u!

De Apres Ski Party avond start wanneer onze gastheer u en uw gezelschap ontvangt. Bij de ingang kunt u genieten van kop heerlijke chocolademelk of een alcoholische versnapering in de vorm van een ouderwets glaasje glühwein. Tevens is er de mogelijk om een groepsfoto te maken om zo een extra leuk aandenken aan het feest te hebben.

Na het drankje kunt u het Aprés Ski café betreden en kan iedereen een plaatsje zoeken. Na wat borrels zal het buffet open gaan en kunt u gaan genieten van een heerlijke maaltijd. Gedurende de hele avond zal de drive-in voor passende gezellige en Tiroler muziek  zorgen, maar schroom niet om met verzoekjes te komen. Wanneer het buffet ten einde komt zal Anton aanvangen met een heuse dijenklets workshop die de lachers aan zijn hand zal brengen en de zaal in vervoering zal brengen. Hierna heeft u zelf de mogelijk om van verscheidene activiteiten te gaan genieten zoals de Wii games, bierpulschuiven en spijker slaan.

Het einde van de avond zal in het teken staan van Anton’s hilarische eindactiviteit, Roetsjen. U gaat Roetsjen mit Anton om zo de avond af te sluiten

€49,- p.p. exclusief 21% BTW.
Duur: 3-4 uren 

Vrijblijvend informatie over dit arrangement?