In de afgelopen 15 jaren hebben we vele evenementen georganiseerd op de meest uiteenlopende locaties in binnen en buitenland. Ons specialisme is het prachtige Twente en een aantal locaties zitten op een speciaal plekje en deze willen wij u in het bijzonder adviseren. Daarnaast hebben we een groot bestand van locaties waar we evenementen georganiseerd hebben en die we afhankelijk van uw wensen kunnen aanbevelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Havezathe het Everloo
De locatie waar het ooit allemaal begonnen is en waar ons organisatiebureau de naam aan verbonden is. Havezathe het Everloo is een monumentaal gebouw uit 1704. Het bestaat uit een authentiek deel met openhaard, de Palthe kamer met whiskybar/sigarenkamer, de houtschuur en de Schop. Havezathe is een verouderde term voor een kasteel met bouwhuys (boerderij) op een groot landgoed. Het kasteel is in 1862 afgebroken. Maar de fundering en de grachten zijn intact gebleven. Het bouwhuys fungeert hedendaags als bijzondere horecalocatie voor diverse bijeenkomsten en onvergetelijke activiteiten programma’s.

Erve Beverborg
Erve Beverborg is een unieke locatie gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Twente: Het Lutterzand. Erve Beverborg ademt een nostalgische, ongedwongen sfeer. Het is voorzien van alle moderne faciliteiten zodat het zowel ’s zomers als ’s winters bij uitstek geschikt is voor uiteenlopende bijeenkomsten zoals personeelsfeesten, vergaderingen en huwelijksfeesten. Op korte afstand van Erve Beverborg ligt het Jan Wesselinkhoes. Middels een attractieve smokkeltocht kunnen deze locaties met elkaar worden verbonden.

Jan Wesselinkhoes
Het Jan Wesselinkhoes is een oude Saksische boerderij dat aan de Puntbeek vlak achter het prachtige natuurgebied het Lutterzand ligt. De charme van het Jan Wesselinkhoes ligt in de authentieke en intieme sfeer en dat maakt een personeelsfeest of bijeenkomst tot een unieke gebeurtenis. Wij kunnen deze locatie exclusief voor uw gezelschap reserveren. De omgeving leent zich voor diverse activiteiten die we uiteraard kunnen aanpassen aan uw wensen. Dit is zo’n plek waar de tijd lijkt stil te staan en u kunt genieten van de fantastische landelijke omgeving.

Ter Stege
Een nieuwe locatie van ons! Hotel, restaurant en cafe Ter Stege. U kunt hier voor werkelijk alles terecht. Bij Ter Stege is klant nog echt koning. Het is gelegen in de binnenstad van het gezellige Oldenzaal. Gelegen aan het marktplein is het een ideale locatie voor feesten en evenementen. Groepen tot 1000 personen kunnen hier terecht. Indien u en uw gezelschap er graag een paar dagen weg van willen maken, kunt u ook bij Ter Stege terecht. In dit gastvrije hotel kunnen u en uw gezelschap heerlijk vertoeven in de moderne ingerichte kamers.